Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ništa bez lengvidža :)
staro
  (#12 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ništa bez lengvidža :) - 04.07.2006, 13:04

Citat:
dean kaže:
Mislis da bi vi bili imuni na uticaj stranog jezika da ste ovde?
Itekako bih bila imuna, samo ako hocu da budem, tj. ako necu da se foliram.
To me nekako podseca na one koji odu u drugi grad (posebno u slucaju Beograda), pa odma' pokupe naglasak i sve zive postapalice koje se tamo koriste. Bila bih samoj sebi smesna kad bih, recimo, provela par godina u pomenutom Beogradu i posle pocela da koristim "Brateeee", "Ono, kao...", "Missss'im..." i tome slicno. Zivela sam 4 godine, za vreme studiranja, u centralnom delu Srbije gde se govori sasvim drugacijim naglaskom nego u Vojvodini, pa opet nisam pokupila nista od toga.

Mogla bih jedino da razumem nekoga ko je pola zivota proveo na engleskom govornom podrucju i nije imao nikakvog dodira sa maternjim jezikom. Ostalo - cisto foliranje.

Citat:
A sto se tice tuge da nam deca ne govore Srpski to je tvoje misljenje i mozes ga zadrzati za sebe
Pa, ja ga i ne nudim na prodaju
Tuga je zato sto odbacujes svoj nacionalni identitet i svoj maternji jezik.

Citat:
Tuga je gde ti zivis pa se ja ne smejem.
Meni nije tuga, ovde je bas veselo Vec smo se sasvim navikli na ratno stanje kao normalnu pojavu, pa se sad daleko lakse nosimo s tim. Ali smo ipak vedrog duha i znamo da se zabavljamo i kad nemamo bas mnogo para. Tvoje raspolozenje bas ne odaje utisak da se ludo zabavljas

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice