Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Pomoc novo pridoslim u Hamilton
staro
  (#11 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 08:10
Pol: Žensko
Odgovor: Pomoc novo pridoslim u Hamilton - 29.08.2007, 18:41

Citat:
socobe1 kaže: Pogledaj poruku
cao dragi moji evo da kazem koju rec
ja i moja porodica iseljavamo u hamilton canada naravno
zalim da upoznam nekoga koji bi mozda imali malo slobodnoga vremena da potrosi na mene i moju porodicu kada dodjemo .
naj pre mislim na stan , upis dece u skolu ,i naravno pri poslu *trzenje*javite se nemam nikoga tamo i svaka vrsta pomoci bi dobro dosla hvala
Ja ne zivim u Hamiltonu, ali sam prolazila kroz taj grad. Kao sto rece swba, znam da ima puno Srba i da ce ti sigurno neko pomoci kad tamo dodjes. Vjerovatno ne dolaze ljudi na ovaj website.

Za pocetak, mozda mozes da stupis u kontakt sa nekim iz Srpske Pravoslavne Crkve. Evo iskopala sam link:

Serbian Orthodox Church in Hamilton, ON

Znam da pop uglavnom poznaje svakog od nasih ljudi iz Parohije i vjerovatno ce moci da te uputi na nekoga ko moze da ti pomogne.

Srecno!

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice