Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vanzemaljac u Nišu!
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 21:32
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Vanzemaljac u Nišu! - 25.08.2007, 17:05

VANZEMALJCI POSVAĐALI NAUČNIKE

Profesor Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu Pavle Premović nije utvrdio prisustvo vanzemaljca u kukuruzištu sela Međurovo, ali je ubeđen da stanovnici Zemlje nisu usamljeni u kosmosu

NIŠ - Tragom vesti da je meštanka sela Gornje Međurovo u okolini Niša Slavica Milojković (55) pre desetak dana videla vanzemaljca, u petak se u kukuruzištu obreo profesor Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu Pavle Premović.

On je obavio merenja zračenja zemljišta na kojem je, prema tvrdnjama očevidaca, stajalo nepoznato biće. Merenja nisu pokazala ništa neuobičajeno. Premović je, međutim, naglasio da je reč o grubim merenjima, obavljenim na zemljištu koje je već kontaminirano prisustvom ljudi, i da je od događaja prošlo dosta vremena, pa su zračenja, ako ih je i bilo, već izgubila na jačini.
Premović je razgovarao sa Slavicom Milojković, koja je zatekla čudnovato stvorenje u svojoj njivi, ali se nije izjasnio u pogledu svoje vere u njene tvrdnje. Međutim, poznati naučnik, koji je svojevremeno predavao na Sorboni, a dokazao se saradnjom i s kolegama širom Amerike, rekao je da se njena izjava umnogome podudara sa doživljajem jednog njegovog prijatelja.

ŠTA ĆE SVEMIRCI U MEĐUROVU?

Međutim, Dragan Gajić, profesor astrofizike na Prirodno-matematičkom fakultetu, kaže da je mala verovatnoća da su svemirci sleteli u Međurovo.
- Verujem da su meštani ovog sela videli nešto, ali sam skeptičan u pogledu tvrdnje da je reč o vanzemaljcu. Pre sam mišljenja da se radilo o nekoj velikoj ptici, možda čak i nauci nepoznatoj, s obzirom na brojne genetske modifikacije, čiji je izgled obmanuo seljake - kaže Gajić.
Prema njegovoj oceni, bez obzira na veliki broj nebeskih tela u kosmosu, život zahteva rigorozne uslove, koje može da ispuni manji broj planeta. S druge strane, kako tvrdi Gajić, nijedno vozilo ne može da se kreće brzinom većom od svetlosti, pa se samim tim vanzemaljcima ne bi isplatilo da tako često iz dubine kosmosa putuju na Zemlju.

Naime, Slavica je rekla da je u svom kukuruzištu "zatekla stvorenje koje je blistalo neverovatnim sjajem, koje se klanjalo Suncu, da bi se posle kraćeg vremena pretvorilo u nešto što je ličilo na pticu, koja se vinula ka nebu, a zatim se ponovo pretvorilo u čovekoliko biće, koje je jahalo mašinu sličnu motociklu".

- Pre nekoliko godina, jedan moj prijatelj mi je u poverenju saopštio da mu se jednom prilikom, dok je vozio auto, na vetrobransko staklo spustilo neobično čovekoliko biće, koje se posle izvesnog vremena pretvorilo u "pticu", koja je odletela ka nebu. Slavičina priča me je podsetila na ovaj događaj, o kojem moj prijatelj više nije želeo da govori, bojeći se da ne bude proglašen ludim - kaže Premović.

Profesor Premović je ubeđen da stanovnici Zemlje nisu usamljeni u kosmosu, a u prilog svojih tvrdnji, pored brojnih svedočanstava očevidaca, navodi i činjenicu da vodeće svetske sile ulažu veliki novac kako bi ostvarile kontakt s vanzemaljskim civilizacijama.
- Zar mislite da bi Amerikanci izdvajali stotine miliona dolara za projekte kontakta s vanzemaljcima, kao što je "Seti", koji se sastoji u neprestanom slanju radio-signala u svemir, da ozbiljno ne veruju da nečega tamo ima. Amerikanci nisu nacija koja olako traći novac, a sigurno je da oni imaju saznanja s kojima javnost nije upoznata. Nauka isključuje isključivost, pa bi olake konstatacije da je od miliona planeta, iz kojih se sastoji univerzum, samo Zemlja naseljena inteligentnim bićima, bile suprotne naučnim hipotezama - tvrdi Premović.

(Kurir)

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice