Tema: Ovr end aut
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ovr end aut
staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 19:11
Pol: Žensko
Odgovor: Ovr end aut - 30.03.2006, 05:01

Citat:
DZindijanac kaže:
Sta trabunjas bre? Dala sam ti znacke, vijetnamski sindrom i zanzibarskog skocimisa.
jessss, malo je kasnila dostava rekla mi corava Zorka da je morala podmiti onog postara, ne bi li napokon pred'o paket.. rek'o postar Jova da mu se dopao shareni omot sa sve plavom mashnom.. ondaa mu Zorka u zamenu dala plave pantalone sa sve fudbalskim loptama na njima.. rekla mi da mu ne kazem kako je to pidzama njenog sina

Citat:
nego TI nisi javila nista sta je bilo za tasmanijske pufne, i da li je uopste bila isporuka. Ja obecala ljudima, a ti zavitlavas..
ma hoce stigne.. na putu je.. znas da je oluja iznad Atlantika, pa posiljke malo kasne.. ako ne dodje do sedmog proletnog dana, javni mi, pa da znam da saljem okolnim putem po severnim Jelenima, onamo preko juznih polova gde sunce rano zalazi.. Sivi Pingvin mi vec javio da zna novu prechicu do Dzingiskana koji ce ti donese celu posiljku do kraja leta

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice