Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#18 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 23:09
Pol: Žensko
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 14.08.2007, 00:45

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
S razvojem interneta došlo je do promene u načinu na koji tražimo rešenja za svoje lične probleme. Dok smo ranije o svojim ....

11. Na forumima se ponašate kako se nikad ne biste ponašali u stvarnom životu i ne bi vam bilo prijatno da se sazna da ste vi osoba koja stoji iza vaših postova na forumu. Često puta poželite postove promieniti ili jednostavno otići i nikad se više ne vratiti na taj forum.................
Da li ste ikada pomislili da napustite ovaj forum?
Pa Najgora svaka cast bas si me nasla ti znas sta sam ja svasta izkuckala na igrama bez granica ....

Salu na stranu Tema je ozbiljna al ja sam plavusa
Pa u pravu si sigurno ima onih koji ovo i shvataju na taj nacin a i imaju problema.

Forum je slobodan za svakog a i po izboru.
Za mene sala i razbibriga ali i komunikacija kao i razmena misljenja sa velikom grupom ljudi sto je veoma interesantno. Obicno roditelji ne razumeju decu ili deca roditelje ili prijatelji medjusobno ili snaja i svekrva ili zet i tasta i td. Nekada covek i neda sansu sagovorniku da objasni sta misli ali ovde svi kuckamo a i citamo/bar ja sta ljudi misle i odgovaraju ne vezano za to dali su to tinejdzeri, juniori ili srednjih kao i starijih godina.
Mislim da ovakvakvi forumi obogacuju nasa saznanja o drugim ljudima pa mozda cine i da smo vise tolerantni a i da se zamislimo nad nekim stvarima i komunikacijama u privatnom zivotu.

Ima normalno i negativnosti ali na vagu pa kom se kako dopada.
Ja licno ne volim drskost ali to nije moj problem ako je neko drzak to je njegov licni problem. Ima ljudi koji se ponasaju kao da su najpametniji i najvazniji ali to je opet njihov problem/ koji su zaboravili da postoje i reci kao sto su (hvala, oprosti, izvini, molim lepo itd). Ima i onih kada im das vlast u ruke tek onda se vidi ko su
ali sve u svemu ima divnih druzeljubivih ljudi i zato sam tu a i bogatstvo tema.

Ja u zivotu nisam ovoliko pisala na nasem divnom serbiskom jeziku pa nadam se da mi ne zamerate ako i pogresim u sastavu recenica al ja pricam i lalinski da bi unela malo humora i vedrog duha u tekstu pa se nadam da vam je i tesko zameriti mi ja sam ipak plavusa i to sa severa.

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Poruku je izmenio sussi, 14.08.2007 u 00:51.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice