Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ
staro
  (#3 (permalink))
Gogi
samurai
Gogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen član

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 20:08
Pol: Muško
Odgovor: Мржња и нетрпељивост према СПЦ - 12.08.2007, 16:33

Та мржња је у главном изражена у градским срединама, а по мени највише долази из породица са комунистичком прошлошћу. Међутим најзанимљивији су ми омладинци лдп-а, бар пар њих са којима сам дошао у контакт који пене као бесни пси на помен СПЦ и Патријарха Павла, те они управљавају државом, финансијама, отимачи пара, те су они злочиначка ратна организација, они шире злочиначку пропаганду и зло међ' народом и гомила сличних срања над којима не постоји ни коментар, можда само водокотлић да се пусти вода! Шупљоглави клинци су пали на приче да су им црква и "зли" Патријарх криви што немају пара ко блата! А убедио их је у то и у многа друга срања онај који се дружио и талио са овековеченим злотворима, крвницима, хладнокрвним убицама премијера и многих других, лоповима, рекеташима, нарко дилерима, мафијашима, шверцерима - Земунцима! А шта предузети, за сада те дијаболе игнорисати, мишљење те скупине је ирелевантно за државу, а и за СПЦ...

Poruku je izmenio Gogi, 12.08.2007 u 16:39.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice