Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje?
staro
  (#25 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 30.06.2006, 13:28

Elem... nEsam napisala sta sam dobila proslog vikenda
Skvovatis i 'Leb su dovukli jednu veeeeliku kutiju od Nestle Cornflakes-a (to moram da naglasim, jer je vrlo bitno, rekli su mi da su hteli da nadju jos goru kutiju ) u kojoj je bilo svega i svacega, sve uredno umotano u novinski papir tako da se dooobro pomucim dok ne otpakujem Jedna skroz sarena sveščica Cherry bombonjerica (to verovatno da imam kad mi padne secer a i ne volim slatko ), knjiga "Prase srece" (stvarno se brzo cita ), lakovi za nokte CD-i s muzikom olovka na kojoj je mmmm.... mmmmiiiiš zatim njihova slika (uramljena ) sa sve napomenom da ih ne stavim ispod kreveta, jer se plase mraka i nece mi dati da spavam onda fudbalska lopta i to sarena: drecavo zelena, narandzasta i zuta Jesam nesto zaboravila?

Onda su dosli zecevi, pa su mi u zelenoj () kesi doneli "My first English words", multimedijalni kurs engleskog jezika za decu jednu kroz swatku majicu (za brizne: sve je u redu sa njom ), zatim diplomu za vecitog studenta (), koju izdaje udruzenje "Pozuri polako" i cestitku na kojoj pise "29. rodjendan", sa malom napomenom da "jedna godina tamo-'vamo ne menja nista"

A juce mi je stigla i razglednica od ove ribenzzi Buni me samo sto na njoj pise "Niđe ribe"

Ma, ljubim ja vas sve tako na gomili

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice