|
|
|
|
Veteran
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? -
30.06.2006, 13:28
Elem... nEsam napisala sta sam dobila proslog vikenda 
Skvovatis i 'Leb su dovukli jednu veeeeliku kutiju od Nestle Cornflakes-a (to moram da naglasim, jer je vrlo bitno, rekli su mi da su hteli da nadju jos goru kutiju ) u kojoj je bilo svega i svacega, sve uredno umotano u novinski papir tako da se dooobro pomucim dok ne otpakujem Jedna skroz sarena sveščica Cherry bombonjerica (to verovatno da imam kad mi padne secer a i ne volim slatko ), knjiga "Prase srece" (stvarno se brzo cita ), lakovi za nokte CD-i s muzikom olovka na kojoj je mmmm.... mmmmiiiiš zatim njihova slika (uramljena ) sa sve napomenom da ih ne stavim ispod kreveta, jer se plase mraka i nece mi dati da spavam onda fudbalska lopta i to sarena: drecavo zelena, narandzasta i zuta Jesam nesto zaboravila? 
Onda su dosli zecevi, pa su mi u zelenoj ( ) kesi doneli "My first English words", multimedijalni kurs engleskog jezika za decu jednu kroz swatku majicu (za brizne: sve je u redu sa njom ), zatim diplomu za vecitog studenta ( ), koju izdaje udruzenje "Pozuri polako" i cestitku na kojoj pise "29. rodjendan", sa malom napomenom da "jedna godina tamo-'vamo ne menja nista" 
A juce mi je stigla i razglednica od ove ribenzzi Buni me samo sto na njoj pise "Niđe ribe" 
Ma, ljubim ja vas sve tako na gomili

Gather ye rosebuds while ye may...
|
|
|
|