Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Omiljena poza?
staro
  (#66 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:47
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Omiljena poza? - 12.08.2007, 03:35

Svaka ona poza koja je natera da se kasnije nesecha kako je u tom trenutku zarila nokte u mene kao da che da mi otkine komad mishicha (ako pri tom u opshte mozze da me dohvati rukama )... Ili da pochnje da se nekontrolisano uvija tako da morash da se potrudish i da ostanesh u... pa.. sredishtu zbivanja

Volim da menjam, ne prechesto, ali volim da druzzbenicu okrenem ili podignem s vremena na vreme, povuchem do ivice kreveta ... i onda joj tamo radim svashta neshto . ... i ako je ona i sama sasvim pokretna ..Onda joj malo prepustim kontrolu, chisto da je umorim hhehe

Ali mislim da che me najbrzze do kraja dovesti...ako joj pridjem s ledja , ili ona na boku, a ja na kolenima (jednu nogicu mi nasloni na rame...tako da mogu rukama da je ....kahm.. privlachim)... Nije losha ni varijanta sa sklekovima iznad nje, ali iziskuje ponekad vishe napora jer se oslanjash od kolena na gore samo na ruke... Ne volim da se izvalim preko nje kao morzz, svesna je ona moje tezzine i bez toga ...ali se spustim tako da mogu da osetnim celo njeno telo....celim svojim telom... (mljac) ...Ima josh tu gomila varijacija i podvarijacija na temu najcheschih poza ..naravno, ne legnu ti sve uvek..

I naravno, volim i kad moram dotichnu jednom rukom da obuzdavam da ne budi komshije dok joj drugom i jezikom radim svashta neshto drugo i ne dozvoljavam joj da se sama obuzda

Pa kad se zacrveni od struka na gore, znam da nishta nisam zaboravio

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice