Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#15 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 16:23
Pol: Žensko
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 18:56

Foruma ima. Ono što me je zadržalo na nekima od njih je ideja i kvalitet tih foruma.
Ipak, malo je foruma koje sam doživela kao "svoje". A kad forum doživiš kao "svoj", to znači da u sebi nosiš jednu dozu odgovornosti za kvalitet foruma. I neke članove doživljavaš kao svoje prijatelje, srodne duše (pa čak i one sa kojima samo razmenjuješ reputacije ili tek retko po koji PP).
Ima perioda kada forum postaje nezanimljiv, ali radoznalost me natera da redovno proveravam ima li čega novog. I onda dođe neko "novo meso" koje bude prosto osveženje i probudi nas iz mrtvila.

Stoga razlog napuštanja nekog foruma nalazim samo delimično u ovome:

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
5. Teme su vam postale nezanimljive.
Naime, sa nekog foruma ću otići samo ako mi odgovori postanu nezanimljivi. Ako se kvalitet foruma sroza.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice