Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Šta mislite o Eni Popov?
staro
  (#5 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Šta mislite o Eni Popov? - 03.08.2007, 12:04

Citat:
epfc kaže: Pogledaj poruku
Poštovani,

Ja sam administrator internetskog fan kluba Ene Popov i molio bih vas da budete tako ljubazni i učestvujete u ovoj našoj maloj anketi. Istu smo mogli da sprovedemo i na našem sajtu, ali pošto naš sajt posećuju uglavnom Enini fanovi, ta anketa ne bi bila dovoljno objektivna, njeni rezultati ne bi realno oslikavali raspoloženje korisnika srpskog Interneta prema Eni. Zato smo uzeli tu slobodu da je sprovedemo na vašem uvaženom forumu - na čemu smo vam veoma zahvalni.

Verovatno svi već znate ko je Ena Popov - bivša ukućanka kuće Velikog Brata, voditeljica muzičko-zabavne emisije "Zvezde Granda" na televiyiji Pink i pop-folk pevačica. Nakon njenog izlaska iz kuće Velikog Brata, 16. 9. 2006., kada je izbačena sa 84.5 glasova, raspoloženja naroda prema Eni na Internetu nije bilo baš dobro. Interesuje nas kakvo je ono sad, skoro osam meseci posle njenog izlaska iz kuće Velikog Brata.
Ena jebote komiracesh me s ovim pitanjima
Ena Popov fan club
Verovatno svi već znate ko je Ena Popov

Ena (jedina prava ns popularka) cela planeta je uz tebe,
zivimo za momenat kada ce te nashe oci ponovo videti, sa sve grand paradom...
zbog toga se budim, zbog toga lezem, zbog toga zivim...

Ubica mekog srca.

Povratak na vrh stranice