Tema: Rodi Ga sebi
Pregled pojedinačne poruke
Rodi Ga sebi
staro
  (#1 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 12:21
Pol: Žensko
Rodi Ga sebi - 03.08.2007, 11:22

Citam sta mislite o ostanku u braku(dakako,losem) zbog dece,o samohranim roditeljima,o porodica vs karijera... i razmisljam o recenici koju sam ,skoro sasvim sigurno,kao i mnogi od vas, cula ne jednom.
Pokusavam,neuspesno, da u uvodnom postu ne namecem svoje misljenje o radjanju zarad toga sto je "pravo vreme za to-pozavrsavale su se sve krupne zivotne stvari,samo dete nedostaje"(!?) ili "sto je vreme otudjenosti i ne treba cekati da svi vozovi prodju,jer...on se mozda nikada nece pojaviti"
Ima jos saveta i svi se svode na isto,a poticu od ljudi(uglavnom zenskog pola),koji su potpuno dobronamerni i koji tako misle zaista.Potpuno su razlicitih godina i obrazovanja.

Sta Vi mislite o ne tako cestoj,ali pojavi koja nam je sve bliza(bar ja imam takav utisak) - o zeninom donosenju odluke da ima dete sa covekom koji detetu nece biti otac u punom smislu te reci?Da li je po vasem misljenju u redu da se tako superiorno postavljamo u donosenju odluke koja ce bitno uticati na detetov zivot?
Pade mi na pamet pismeni zadatak iz Srpskog sa temom "Moja porodica".
"Mama i ja,jer je mama tako odlucila"kao odgovor vam zvuci...kako?

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice