Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#3 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:09
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 00:46

nisam razmisljala o tome ..... i ne mislim da cu napustiti ovaj forum. Za ovakav korak, morao bi da postoji veoma jak razlog, koji ja do sada nisam uocila! Bilo je tema na kojima sam bila i kritikovana, bilo je postova koji su bili obrisani, nemilih reci i prepucavanja.... ali to su sve, upravo, cari Foruma. Iza svega toga, opet stoji dobro druzenje.
Pojedinci su i napustili ovaj forum - ne ulazim u razloge koji su doveli do toga, svi se mi razlikujemo.... i nije do mene da komentarisem, da li su ispravno uradili, to je jednostavno, njihova odluka ili izbor.
Na ovom sam forumu od decembra prosle godine, i moje je misljenje, da su clanovi, manje ili vise, fer... Da je vecina clanova prijateljski raspolozena i da ovaj forum, po meni, funkcionise daleko bolje nego i jedan drugi.

"Ako nećeš ići celim putem, zašto bi uopšte išao?"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice