Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Omiljena priča
staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Omiljena priča - 01.08.2007, 23:55

NIJE

Da li me trazio neko?
- Nije.
Da li je stizala posta?
- Nije.
Da li me zvao neko?
- Nije.
Da li me trazio neko?
- Nije.
Da li je neko pitao za mene?
- Nije.
Taj Nije je bas uporan covek!!!

STRASNI HOROR LIK

Decak i devojcica nisu odrasli u komsiluku, ali su se pronalazili i igrali, na mestima ka kojima ih je vukla decja masta. Igrali su se zmurke, klikera, kvizova i svih ostalih decjih igara… neke su izmisljali sami. Smejali su se, plakali i cutali zajedno, ako treba. Tek, bilo im je dovoljno da su tu jedno kraj drugoga.
On ju je uspevao zasmejati i kad je bila najtuznija. Bio je duhovit i pametan, a ona je njemu bila interesantna zbog nekih neobicnih crta karaktera.
Jednog dana rese da istrazuju, kopaju zemlju, nadajuci se da ce naci, zlatni kovceg, dukate ili ko zna kakvo otkrice.
I otkrili su!
Na dubini od nekih pola metra, nasli su Tabu temu.
Videvsi otkrice decak se namrgodi: ” Ovo cemo zakopati! To je Tabu! Necemo o tome.”
Devojcica prekoluta ocima, vrtevsi u ruci pramicak kose i rece:
” Pa nije pisalo na tabli Buuuuuuu, da se toliko uplasis!!!
Ja sam u stvari hrabri decak. Eto, a mislila sam da sam devojcica.
Idem sad da obucem pantalone sa tregerima, nabavim neki kacket, kupim automobilcice i osisam se na kratko.”
Decak je upita: ” Gde ces, ti se to salis?”
Ona se okrenu onako lagano ka njemu, pogleda ga i malo glasnije rece: ” Tabuuuuuuu!”
Decak pobeze glavom bez obzira, misleci da je to neki lik iz strasnog horor filma.

autor:jelenaartpoezija

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 02.08.2007 u 12:52.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice