Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: sta uraditi?
staro
  (#3 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 16:44
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: sta uraditi? - 30.07.2007, 11:41

Prvo, 20% su dobre sanse , i ne propustaj ih „ako ti se svidja devojka”,(jer koliko vidim imas ti godina gotovo 30, i vreme je misliti malo i na zenidbu -sto propustiti priliku koja ti se svidja) a nije od nekog jako dobrog druga.

Ako je devojka od nekog obicnog poznanika, tj. ne tako dobrog druga, onda treba popustiti pred napadom, i kao svakom pobedniku prepustiti joj se da radi ono sto joj je bio osnovni cilj napada . Treba biti svestan da ti taj drug najverovatnije vise nece biti drug.

Ako je dobar drugar, onda zavisi, ja bih bio neutralac , i ni reci ne bih govorio tom drugu o tom da me spopadala njegova devojka da budem s njom, i ne bih pristao da mu kvarim vezu nikako -ipak sto bih ja rekao : milion ih seta gradom, zasto onda drugaru pruzimati devojku. Znaci , u tom slucaju ne bih bio s’ njom, ali ne bih je ni izdao drugaru.

I u jednom i u drugom slucaju 101% NE bih rekao drugaru-jednostavno postoji mnogo stvari koje nikom, ama bas nikom ne pricam.

Na kraju sta reci, sem svak je kovac svoje srece, i poznaje situaciju u kojoj se nalazi,a drugi mu tu gotovo nista pomoci ne mogu, pa u skladu sa tim neka se i vodi-ono sto srce govori, a razum potvrdjuje je sigurno pravi put za resenje, ma da život je jedan veliki skup problema i dilema, a resenja nikako nema pa nema.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice