Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: sta uraditi?
staro
  (#2 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: sta uraditi? - 30.07.2007, 10:33

Tesko pitanje. Moze li neko lakse? Hm. ne moze, pa dobro...

Bilo je to davno, kad su i mene spopadale devojke mojih drugova, al ajd da se podsetim.

Moja iskustva su sledeca:
- 80% je da ta devojka zeli da tvoga druga ucini ljubomornim ili da mu se osveti
- 20% je da stvarno zeli da pocne da se zabavlja sa tobom

Ja sam generalno izbegavao da imam posla cak i sa bivsim devojkama mojih drugova.
Moj moto je tada bio "Devojaka ima ko pleve, a drugove mogu na prste da izbrojim" (drug nije isto sto i poznanik).
Ukoliko krenes sa trenutnom ili bivsom devojkom izgubices druga zauvek, jer si mu uzeo nesto sto je njogovo i sto voli ili sto je voleo.

Da li mu reci? E to je jos teze pitanje. Potrebno je da znas kakav je on po prirodi, da procenis njegove buduce reakcije. Uglavnom, analiziraj ga tako sto ces se prisetiti kako je reagovao u nekim slicnim situacijama. Uglavnom, sto je on vise voli to je veca sansa da ti budes kriv. Jako je mali broj ljudi koji u ljubavi razmisljaju realno. Stoga, ako mu kazes da se ona nabaciva tebi velika je sansa da ce ona njemu da kaze da si se ti u stvari nabacivao njoj samo ona to nije htela da mu kaze jer ste vas dvojica drugari, da vas ne posvadja. Ako mu pak ne kazes, a neko iz vaseg drustva zna da se ona tebi nabacivala, opet si nadrljao, kazace da mu nisi drug jer ga lazes.

Imao sam slicnu situacija ali sam to resio u startu. Cim mi je devojka mog drugara prisla blize nego sto treba, odmah sam njoj reagovao otvoreno i direktno. Stavio sam joj do znanja da je ona za mene "zabranjena zona" i da je gledam kao "sestru" sto znaci odnos sa njom bi bio isto sto i "incest".
Nikad mu to nisam rekao jer nisam imao ni sta, i evo i dalje smo drugovi. Ona mi je ostala kao prijateljica do dan danas , a udala se za nekog desetog.

Treba da znas da gde se dvoje svadjaju, obicno treci ispadne kriv.

Procitaj , razmisli i teraj po svom. Jos si mlad, naucices...

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice