Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras?
staro
  (#9 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 10:12
Pol: Muško
Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras? - 29.07.2007, 18:25

Ne pratim inovacije, nisu mi interesantne.
Dugi niz godina sam obavljao razvoj modula i uredjaja, zato me vise interesuju novine u samim komponentama, nego u gotovim uredjajima.
PC i uopste racunarskom tehnologjom se bave mnogi, pa sam resio da se specijalizujem u hardveru. To znanje mi pomaze brzo skalpanje konfiguracija, po potrebi. Sto se softvera tice, iz istih razloga sam presao u programiranje samih uredjaja koje se razvijaju unutar nase firme (OEM), nego da programiram PC.
Za PC uvek mogu naci radnu snagu i to cak jeftinije od cene mog rada na uzoj specializaciji.

Smatram sebe hardverasom, a softver ponekad instaliram sam, ali nekad me i to mrzi. Svet je pun mladjih kolega, koji tu vrstu posla odlicno obavljaju.

nisam legenda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice