Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras?
staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 10:19
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras? - 29.07.2007, 18:17

Hardware me cesce iznervira nego software. Zato vise volim software. Kad mi nesto nije u redu sa hardware-om onda to kod mene izaziva samo frustracije jer moram odmah da razmisljam o posledicama crkavanja neke komponente. Sta cu izgubiti time, kolko para mi treba za novu komponentu, da li se isplati kupovati komponentu tih karakteristika ili da unapredim racunar, sto povlaci za sobom kupovinu nekih drugih novih komponenata i prodaju starih preko kojekakvih oglasa.... E to me smara. Mrzim hardware.

A software ako zajebava, deinstaliram, instaliram neki drugi i nema briga. Ili ako nema drugog onda na netu nadjem resenje za moj problem. I dopada mi se sto je resenje uvek tu, odmah posle nekoliko klikova.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice