Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste)
staro
  (#27 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:32
Pol: Žensko
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) - 29.07.2007, 13:33

Evo nesto malo komplikovanije...tj zahteva vise vremena al odlicno je!
Piletina sa ananasom

Od povrca stavim sta nadjem...Luk (praziluk je bolje ako nema onda crni luk) isprzim pa izvadim u ciniju, zatim sargarepu isecem na stapice, isprizim isvadim u istu ciniju, pa papriku, pa ananas, pa pečurke i na kraju belo pilece meso icečeno na kockice...
Sve se posebno przi, i ne nesto dugo...naročito povrce...cim omekne vadi se iz tiganja...
Jedino pečurke ali one se mogu i skuvati pa iseckati...
Dalje...sok od ananasa (posto sam mislila na ananas iz konzerve, i to onaj isečen na kockice) staviti u neku šerpicu, staviti kasiku/dve gustina, soja sos dve kasike, i malo karija...Skuvati tako da ne bude baš ni puno gust ali ni redak tako jelo morate jesti kašikom... Pomesati sos kad ga skuvate sa svim sastojicima koji su prethodno przeni...
Kao prilog moze pomfrit mada ja vise volim da obarim pirinač i u njega stavim mesanu meksičku salatu ( ima isto konzerva da se kupi, unutra je grasak, kukuruz)...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice