Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Volite li da kuvate?
staro
  (#9 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 07:26
Pol: Žensko
Odgovor: Volite li da kuvate? - 29.07.2007, 10:00

.......Kuvanje vooooleeeem da kuuuuvaaam
Obozavam i da mesim kako kisela testa tako torte i slatkise. Kuvam cesto ali ne svakodnevno/mora se i raditi a volimo da jedemo po nekad i u restoranu/probamo nesto drugo.
Kuvam raznovrsna jela i cesto probam nesto novo posto sam iz divne Vojvodine gde je kuhinja vec mesana a jos sam sada u Skandinaviji pa mozete misliti koja je to mesavina/Srpske, Nemacke, Madjarske, Rumunske, Slovacke, Ceske, Ruske, Grcke, Italijanske a sada i Svedske, Danske, Norveske, Finske pa dodatak Kineske, Tailandse, Japanske ama sa svih strana sveta

Volem da seckam, mutim, mesim, kuvam, pecem, przim ama sve sto je po volji i zelji/kada sam raspolozena

to se da zakljuciti i po tome kako baratam

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice