Tema: "ludi mis"
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: "ludi mis"
staro
  (#17 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:10
Pol: Žensko
Odgovor: "ludi mis" - 27.06.2006, 06:59

Citat:
Kunic kaže:
E sad, ako ti je istekla garancija, onda nastaje problem, jerbo se mrtvi pikseli ne mogu popraviti.

A što se tiče miša, probaj ti da skineš najnovije definicije antivirusa, čak probaj sa instalacijom drugog, jer je prevelika slučajnost da kursor ode baš na X i pozatvara sve prozore. Nekako mi je to suviše inteligentno za hardversku grešku.
Garancija istekla i odmah se par dana nakon toga pojavio ovaj problem sa monitorom (ko da su isplanirali ). Najcudnije je sto se displej s vremena na vrijeme normalizuje. I cim se laptop pomalo pomjeri, onda se opet pojave zeleni pixelici. Da li je moguce da se nesto otkacilo (mozda neki kabal ili da je neka konekcija losa?)

Citat:
goldie kaže:
Pa i ja sve vreme mislim da je virus u pitanju sto se tice misa
Definicije za antivirus redovno update-ujem jer su nam omogucene preko univerziteta (bespalno za studente); to je sigurno u redu.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Poruku je izmenio irnik, 27.06.2006 u 07:41.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice