Tema: Abortus
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Abortus
staro
  (#163 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 15:16
Pol: Žensko
Odgovor: Abortus - 23.07.2007, 12:08

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Nazalost, kod nas se abortus koristi kao sredstvo za planiranje porodice. U to sam uveren po broju komentara koje sam cuo od zeninih drugarica kad je cena anestezije drasticno porasla. Naslusao sam se svega. Pa i perverzija. Naime, jedna zenina drugarica je cest "gost" u bolnici i to zbog abortusa. A abortira zato sto njen "dragi" voli kad je ona trudna jer su joj onda grudi....

Ima nas svakakvih...
Dakle,taman pomislim da sam cula sve grozote,ali ipak prezivela,kad-POOF! Zakonski je abortus dozvoljen/zabranjen po svetu,ali ne znam sta se radi sa ovakvim monstrumima kojima je puno area na kortex-u jaako do potpuno osteceno.Ireverzibilno.
A Bogom im dano da mogu da imaju potomstvo.
Kada sam prosli put pisala o abortusu,bila sam protiv ,osim u dva slucaja. Pod "ako postoje psihicki razlozi..." ovo ne svrstavam
Ovi abortusi su skup koji sa skupom "smrtna kazna" imaju zajednicHki presek.A nisam ni za onu "laku" verziju smrtne kazne-oduzimanje zivota
Postoji resenje za ovakve otpatke ljudske,postoji...

Poruku je izmenio DrinChe, 23.07.2007 u 12:17. Razlog: slovna greska

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice