Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kosovo - skladište heroina
staro
  (#3 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Kosovo - skladište heroina - 23.07.2007, 09:50

Citat:
Necromancer kaže: Pogledaj poruku
Najveće skladište heroina nalazi se na Kosovu i Metohiji, a među većim je i Sandžak...

- Uprave u Evropi zadužene za borbu protiv droge znaju da je Kosovo najveće skladište, kao što to zna i Unmik policija.

... puteve narko-mafije je teško preseći jer je ona u sprezi sa svim nivoima društva, s ljudima na jakim pozicijama.
Zna se da su pripadnici KFOR-a korisnici droge (sudjenje Americkom vojniku).
Zna se da je droga najisplativiji biznis. Pa ne cudi ni cinjenica da je pojam "Kosovo kao nezavisna drzava" nastala finansiranjem bas od te droge. Zna se da su u "biznis" oko droge ukljuceni takodje i "mocni" ljudi iz Srbije. Sve se to zna, pa me ne cudi ni cinjenica da se malo toga cini da se tome stane na put.
Sve se zna (skoro) nista se ne radi. Korupcija je do sada bila toliko velika da je mnogo postenih-odgovornih policajaca napustilo tu sluzbu. Kada znamo da je Milosevic imao "armiju" policije, a znamo kapacitete policijskih obrazovnih ustanova, jasno nam je i ko je sve za to vreme usao u policiju. Nazalost, policija do dan danas nije "prociscena". Kod nje mozete za prolazak kroz crveno proci sa 10 eura u dzep policajcu, a "opravdanje" nalaze u tome da je "bolje da on uzme 10 eura nego da mu njegovu prijavu pocepa komandir". A sad me to podsetilo i na onu aferu oko "spaljene droge" koja se pojavila u Hrvatskoj. Kad sve ovo znam, onda me ni ne cudi da je auto-put za drogu trasiran bas kroz Srbiju.

Pozdravljam rezultate nase policije u borbi protiv droge ali ipak mislim da je to nedovoljno.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Povratak na vrh stranice