Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ko ce biti sampion u F1?
staro
  (#3 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 03:10
Pol: Žensko
Odgovor: Ko ce biti sampion u F1? - 23.07.2007, 04:02

Otkad sam pocela da pratim F1, navijala sam za McLaren-Mercedes. Svejedno mi je koji ce od njihova 2 vozaca osvojiti titulu. Ove sezone nisam imala prilike da odgledam puno trka, tek par njih. Lewis Hamilton je pravo osvjezenje u F1 i za sad moj prvi favorit. Mada se nadam da ce i Fernando Alonso da se vrati u formu, a onda moze biti svasta Danas jeste odlicno vozio i iskoristio odsustvo Hamiltona.

Kimi Raikkonen je dosao u F1 kao velika nada, ali nikako da pokaze svoje mogucnosti. Ali bio odlican u prethodnih nekoliko trka. Cini mi se da je on u Ferrari-ju drugi vozac (mada za ovo nisam sigurna) i da zbog toga nema mnogo sanse da bude prvi, posto nam je poznata Ferrari-jeva filozofija. U Ferrari tim sam se razocarala one sezone kada je Rubens Barrichello morao da propusta Michael Schumacher-a, da bi ovaj bio prvi.

Felipe Massa
Citat:
Dark kaže:
mislim da nema pobednički mentalitet...
Slazem se

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Povratak na vrh stranice