Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka
staro
  (#43 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 15:16
Pol: Žensko
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 23.07.2007, 01:57

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Moram da upanem, u vezi igre Brojimo u slikama.. Ali, tema nije ni zamisljena da bude prosto lepljenje brojeva na slikama, a u to pretvorila usprkos Skvojkinim nadanjima da che se poenta shvatiti.
Poenta je bila da se nadje slika asocijativno ili indirektno vezana za sledechi broj, a ne lepiti brojeve same... Npr broj 80 - Tito, broj 7 - Jul Briner.....

Da se znaje
off topic sam,ali moram-izvin'te.Na ovo sam mislila kada sam pozelela da na svakoj strani bude receno sta je pisac hteo da kaze.Malo ko se vraca na prvi post,racunajuci da je prethodnih par postova dovoljan i dobar orijentir za temu.Vazi i za igre bez granica i one sa graniCom
Konkretno-za 'brojmo u slikama' - prvi put cujem da je tako zamisljeno.I nije 'clanstvo" krivo ako ne gleda prvi post i zamisao postavljaca.Ne trazi se krivac ni za sta-nema paranojeOzbiljno,rade svi svoj posao ok-moderatori stizu da nas prate u svim lutanjima,ali vidis-desi se da se zaluta.
Da se igra po zadatim pravilima,ta igra ne bi isla kao na pokretnoj traci,a i zahtevala bi bar malo naprezanja malih svih,sto nije za podcenjivanje.
I sto je vaznije-bila bi zabavnija (prelako je ovako).
skuzeMua...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice