Citat:
HLEBmaster kaže:
Moram da upanem, u vezi igre Brojimo u slikama..  Ali, tema nije ni zamisljena da bude prosto lepljenje brojeva na slikama, a u to pretvorila usprkos Skvojkinim nadanjima da che se poenta shvatiti.
Poenta je bila da se nadje slika asocijativno ili indirektno vezana za sledechi broj, a ne lepiti brojeve same... Npr broj 80 - Tito, broj 7 - Jul Briner.....
Da se znaje 
|
off topic sam,ali moram-izvin'te.Na ovo sam mislila kada sam pozelela da na svakoj strani bude receno sta je pisac hteo da kaze.Malo ko se vraca na prvi post,racunajuci da je prethodnih par postova dovoljan i dobar orijentir za temu.Vazi i za igre bez granica i one sa graniCom
Konkretno-za 'brojmo u slikama' - prvi put cujem da je tako zamisljeno.I nije 'clanstvo" krivo ako ne gleda prvi post i zamisao postavljaca.Ne trazi se krivac ni za sta-nema paranoje

Ozbiljno,rade svi svoj posao ok-moderatori stizu da nas prate u svim lutanjima,ali vidis-desi se da se zaluta.
Da se igra po zadatim pravilima,ta igra ne bi isla kao na pokretnoj traci,a i zahtevala bi bar malo naprezanja malih svih,sto nije za podcenjivanje.
I sto je vaznije-bila bi zabavnija

(prelako je ovako).
skuzeMua...