Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu
staro
  (#11 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 02.01.2009 05:40
Pol: Muško
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu - 26.06.2006, 05:28

svoje sam drugare lepo izdresirala da nema klopanja dok ja jedem

I ja sam ih tako izdresirao pa svi pomrli od gladi
Jesam pusac ali sam protiv pusenja u svim zatvorenim prostorijama bilo one drustvenog ili privatnog karaktera.Manje pusim nego ranije tako da osecam promenu kada se zapali u mojoj blizini i mogu samo da predpostavim kako je ljudima koji nisu pusaci Ko sto neko rece odozgo,donosenje zakona je jedno,a njegovo sprovodjenje sasvim druga stvar.Ovde na zapadu se svi zakoni sprovode pa i taj ali me nervira sto je donosenje tog zakona jos uvek na nivou drzava,pricam o USA,pa imamo takvu situaciju da npr. u Ohio mozes pusiti po restoranima,jos uvek nisu uveli taj vid zabrane pa se osecam ponekad isfrustrirano jer vecinu svog radnog vremena provodim u restoranu.Lepo zabranis pusenje svuda i gotovo bre I sam ne palim u kolima ili kod kuce pa mogu da se suzdrzim i u kafani.Jes da pivo ne ide bez cigare ali boze moj,prezivece se,barem imam pivdzanu

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice