Citat:
SQUAW kaže:
Nikada nisam palila cigaretu dok neko jede
|
svoje sam drugare lepo izdresirala da nema klopanja dok ja jedem

chim neko upali cigaretu dok jedem, ja fino prestajem s klopanjem.. pa bas mi ne treba neko ko ce me truje za to vreme
takodjer postujem nepushache.. gotovo nikad ne pusim ako je vecina nepusaca u prostoriji.. ako bas ne mogu da izdrzim (sto je bas retko) prvo pitam dal smem da zapalim ili odem na terasu pa se izluftiram..
Citat:
a za to sam da se otvori što više kafića za nepušače... mada sumnjam da bi u zemlji Srbiji to bilo profitabilno
|
pa ja mislim da je sve stvar navike.. da postoje oshtre kazne protiv toga, mislim da bi ljudi nakon nekog vrmeena poceli i da ih postivaju.. pa ne postuju ljudi na zapadu te zakone zato sto im tako doslo.. postuju ih zato sto placaju ogromne globe ako ih se uhvati da krshe iste..
sad si me s ovim setila na sledecu scenu:
treci srednje, praksa na hirurgiji, gledam operaciju kuka.. doktor radi sta li vec radi.. znaci sterilno okruzenje svi smo izribali ruke pre ulaska, na nogama one zastitne shlape.. bla.. pri zavrsetku operacije, doktor izlazi iz operacione sale, vadi paklu i pali cigaretu

nit' je ruke oprao, nit' je vrata zatvorio.. i stoji na vratima i stazistu govori sta treba da radi

a ja

i ne verujem svojim ocima

znaci strasnoooooo