Citat:
Svetlana kaže:
 Imam ja malo više godinica pa se stoga malo više i sećam...
Sećam se da sam kao taze omladinac gledala američke filmove pune nasilja i mislila kako toga kod nas nikada neće biti kad ono...još gore.Ja stvarno ne znam otkud to da je Amerika uzor demokratije i slobode.U Americi si slobodan da umreš na ulici jer se niko neće sagnuti da ti pomogne jer bože moj oni imaju pametnija posla.Ako se samo malo bolje udubiš u njihove filmove,serije i sl. videćeš veliku količinu propagande gde su oni kao super i poštuju druge nacije...gde oni uvode demokratiju tu krv lije potocima.Ako je kod njih sve tako dobro i ako su oni uzor kako to da im je rejting kod ostalih zemalja tako nizak....nešto se tu ne slaže.
Iz Amerike je u Evropu stigao krompir ali su nam poslali i krompirovu zlaticu(da se ne prejedemo valjda-brinu se oni).Nisu oni držali Teslu da mu pomažu nego da mu lakše pokradu ono što je stvorio.
I na kraju ono što su uradili nama ja ne mogu da oprostim i ne verujem u njihove dobre namere...
|
Gospodžo , imam i ja dosta godina , a ovde je nasilje došlo sa Slobodanom Miloševićem i ratovima koje je on pokrenuo na Gazimestanu 1989. godine , pre toga sam ja mogao da putujem gde hoću po Jugoslaviji i niko me nije pitao odakle sam , nego kakav sam čovek.A vi lepo pozdravite vašeg Sadama Huseina i Slobodana Miloševića !Usput vašeg ćosavog vojvodu Šešelja Vojislava!Dosta mi vas je !