Tema: "ludi mis"
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: "ludi mis"
staro
  (#14 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:02
Pol: Žensko
Odgovor: "ludi mis" - 26.06.2006, 02:47

Citat:
Kunic kaže:
Neće Kunić reći da ga baciš, nego će za početak da postavi par pitanja:
  • koji operativni sistem je u pitanju,
  • posle koliko vremena rada na lap-topu se to dešava,
  • da li se zatvaraju prozori od određenog programa (ovde mislim da li zatvaranje počinje nakon otvaranja određenog programa) ili se svi prozori zatvore nasumično,
  • koji je miš u pitanju (ovo pitam iz zajebancije).
E pa 'vako:
  • windows
  • ne desava se stalno, vec s vremena na vrijeme (a pocelo se desavati pola godine posle kupovine laptopa)
  • Nema veze koji je program u pitanju - zatvara sve koji nisu minimizirani (znaci pointer ode u cosak i "sam klikne na sve x"

Ja sam se navikla na to, tako da se trudim da sto vise koristim tastaturu i onda je

Medjutim, u skorije vrijeme mi se pojavio jos jedan problem sa laptopom. Displej poceo da zeza . Ojednom su se pojavili neki zeleni pixeli (kako se ovo kaze ) na monitoru. I to traje nekoliko dana i onda sve OK. U poslednje vrijeme je sve vise i cesce.
I mislim da je stvarno doslo vrijeme da ovaj moj CrapTop odnesem kod chike (kao sto kaze yiqe) na poravku.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice