Auuu sine svaka čast na odgovoru.
Do detalja sam dobio odgovore na većinu pitanja. I većina me je zadovoljila, osim par, a njih ću da citiram.
Citat:
Arthur Dent kaže:
pojedinci pate od toga da u nečemu budu prvi, zar je bitno dal’ je to broj poruka, reputacija, ili plasman na listi za člana meseca
|
Nije isto biti proglašen za člana meseca, imati najveću reputaciju i imati najviše poruka.
Biti proglašen za člana meseca određuju drugi, reputaciju takođe, a broj poruka zavisi isključivo od tebe.
Evo ja nikad nisam bio član meseca, nemam najveću reputaciju, nemam najviše poruka i ne osećam se ugroženim. Niti se trudim da bila šta od toga postignem.
Citat:
Arthur Dent kaže:
Ko hoće da nabije broj postova, treba jednostavno da otvori temu (kao što je ova) za koju je siguran da će se veliki broj forumaša osetiti prozvanim
Nakon toga samo treba da svakom odgovara ponaosob sa novim postom, koji bi trebalo da natera i druge članove da se osete prozvanim... pa tako u beskraj
 ne mislim da si to želeo otvaranjem ove teme
 opet ja “ne mislim“... znam da ti to nije bila namera
Tvoja tema je data samo kao poslednji primer kako se to može izvesti,
I da se radi o “nabijanju postova“ ne bi koristio opciju multi-quote
|
Ako nikoga ne imenuješ, onda niko ne treba da se ozvanim prozvanim, zar ne? Ko god krene sa "pravdanjem" znači da se pronašao. To ti je isto kao na Politici gde krenu sa pljuvanjem radikala, pa se jedino masada mlati, što jasno znači da se osetio prozvanim, iako ga niko nije imenovao.
Citat:
Arthur Dent kaže:
eto vidiš da grešiš, da si pročitao koji moj post na igrama, znao bi da ne pijem  a da  pijem na litre
Sad kada znaš možemo da sednemo negde na terasi, ne sumnjam da po ovoj vrućini hladno pivo godi
Ti naruči pivo, a ja ostajem pri 
|
Moguće je da grešim. Kada nisam u pravu ja ću to reći, neću praviti budalu ni od sebe ni od sagovornika. Evo, priznajem da nisam znao da i tamo ima tema u kojima možeš saznati nešto o članovima. Stalno su mi upadale u oči azbuka ovoga, abeceda onoga...
Edit: E ipak ne grešim - Pitaj me, pitam te nije na igrama bez granica, već na druženju! Znači da ipak ne mogu upoznati ljude na tom forumu!
Citat:
Arthur Dent kaže:
Pa mislim da sam iz gore priloženog dao odgovor na postavljena pitanja, a pošto sam potrošio toliko vremena na odgovor  mislim da i ja imam pravo da tebi postavim pitanje i ne hvataj se  jer ne odgovaram na pitanje novim pitanjem, nego postavljam pitanje u vezi sa temom
|
Dao si tonu odgovora, a kada pošaljem ovaj post, daću ti reputaciju.
Citat:
Arthur Dent kaže:
Zašto misliš, da ne bi od mene dobio konkretan odgovor da si pitanje postavio u "pitaj me, pitam te" i zar ne misliš da bi potrošili mnogo manje vremena i reči, jer se slažemo, u najbitnijem :broj nečijih poruka nije ogledalo njegove vrednosti
|
Ne mislim da ne bih dobio, ali bih ga dobio samo od tebe. Kontaš?
Citat:
Arthur Dent kaže:
i zašto uživaš u tome što neki pate zbog umanjenog broja poruka ispod svoga avija (ima ih sigurno) zar ne misliš da im je dovoljna muka to što su ostali bez nečega do čega im je stalo
i da nije baš fer u ovom trenutku im stati na žulj
svako ima neke svoje bubice, imaš ih i ti, kao što ih uostalom imam i ja
|
Daleko od toga uživam, nisam ja sadista, samo ja volim direktno da postavim pitanje, bez uvijanja, šlaga i višnjice na vrhu, a to onda neko može da protumači drugačije.
Ne sumnjam da im je teško, ali baš ovom temom želim da im pokažem da ne treba da žale za brojkom, jer je ta brojka ništa.
Zato i kažem da niko ne treba da bude u bedaku ni da prestaje sa igranjem, jer je broj postova sranje. Eto, ja mislim da je sranje, a ko misli da ga broj postova čini vrednijim, onda je stvarno uzaludno trošenje reči.