Citat:
cicka kaže:
Po meni ne bi trebalo osuditi nikog...mozda jeste tako kao sto ti kazes Kunic, mozda neki ljudi jednostavno vole da imaju veci broj postova nego ostali, mozda biraju laksi nacin dolazenja do istih nego neki drugi ali mislim to je toliko bezazleno da smatram da nema potrebe prozivati i osudjivati...
|
To je tvoje viđenje situacije i to je u redu. Ali ja samo želim da znam šta je fora sa tim famoznim brojem poruka. Rekao sam, možda sam glup i to ne razumem i zato želim da mi neko objasni.
Citat:
cicka kaže:
Slazem se da je bitan kvalitet a ne kvantitet ali budimo malo tolerantni...
Nije tesko biti fin... 
|
Ne znam šta je za tebe merilo tolerancije, ali ja svoje pitanje ne smatram netolerantnim. Nikog nisam vređao, samo me zanima u čemu je fora.
Citat:
Goga kaže:
Odgovor na temu ne smatram '' ujedanjem '' ...  Ako si ti to na taj način protumačio - žao mi je, zaista nije mi to bio cilj - već da jednostavno odgovorim na zadatu temu...
|
Ti nisi odgovarala nego si se obraćala meni u fazonu da sam temu pokrenuo zbog tebe. A i dalje nisi odgovorila da li se smatraš manje vrednom jer ti nisu sve napisane poruke ubrojane.
Citat:
Goga kaže:
Znam da su igre tu i da nema brojanja  ... To što neko neće da se igra, ili će manje da se igra je opet sloboda izbora i niko to nije nazvao tvojim problemom... Problema nema... 
|
Kako nema problema? Do juče si bio aktivan na forumu, a danas nisi. (namerno pišem u muškom rodu da se ne osetiš ponovo prozvanom)
Citat:
Goga kaže:
To je opet tvoj izbor ( kakav god da je ) kao što je moj izbor '' pao '' na lakše teme - to sam naravno samo ja ... Niko ništa '' lanuo '' nije ...
|
Naravno. Ja se ovde zabavljam na drugačiji način od tebe i to ne znači da više vredim od tebe ili da ti više vrediš od mene.
Citat:
Goga kaže:
Kakva su ovo pitanja  , izgleda da je problem u tome pto problema nema 
|
Pitanja postavljena na osnovu tvog odgovora pod b) koji je, da te podsetim, bio da si ti ovde da bi ti drugi čestitali.
I zato te pitam da li je neko ljudima zabranio da ti i dalje čestitaju? I odmah ti odgovoram da nije.
Citat:
Goga kaže:
Ko neće - ne mora. Ti nisi ovde zbog broja postova - to znam, ali 'ajde - još jednom smo ''utvrdili '' gradivo. Nadam se da si dobio željeni odgovor.
|
Nisam dobio željeni odgovor, jer ne pričamo o ljudima koji nisu ovde zbog broja postova, već o ljudima koji jesu.
Citat:
Goga kaže:
O tome ti i pričam  ... Svakako ne bi trebalo zanemariti nečiji trud i utrošeno vreme. Zato mislim da svaki post vredi. O inteligenciji neću da raspravljam - nisam kompetentna  . Tako se kaže? 
|
Čekaj, da li su tebi ti postovi obrisani pa da žališ za njima? Nisu. Zašto žališ za nečim što je i dalje tu?
Citat:
Goga kaže:
Polako - sve to dolazi na svoje... Uostalom, ljudi mnogo više pišu na temama na kojima im nije potrebna nadprosečna ili ultraprosečna inteligencija.
|
Daj Bože da bude tako, pa da konačno upoznam ljude. Ja ne mogu da steknem nikakvu sliku o ljudima koji pišu na igrama. Kako mogu da upoznam nekoga čitajući kaladont? Nikako. A pošto sam ovde zbog ljudi, želim da znam kako ti ljudi razmišljaju i da jednog dana možda odem sa njima na pivo.
Citat:
Goga kaže:
Nije mi jasno da li si me shvatio ozbiljno, ili ne?  Kada porastem - reći će mi se samo...
|
Jesam.
Citat:
Goga kaže:
Ovo je otvorena tema na kojoj konstatujemo, razmenjujemo iskustva, sličice, salvete i sl... Nadam se da mi nećeš zameriti dozu '' neozbiljnosti '' u odgovoru 
|
Naravno da hoću, jer kada se postavi pitanje, očekuje se odgovor.
Citat:
Goga kaže:
Opet bio zez... Zašto bi neko uperio prst u mene?  ... Zašto bih se pravdala?  Smešno.
|
To samo ti znaš.