Prvo i pre svega, da li si se ti osetila prozvanom? Vidim da si se pobunila i skočila da grizeš? Da li sam ja negde rekao da Goga pati od broja postova? Nisam.
Citat:
Goga kaže:
Da li je ovo dijagnoza?  Nemoj da '' blinkuješ '' i da se iščuđavaš - sve ti dobro vidiš - pa čak i kuce, mace i mede koji dobijaš na željama, čestitkama i pozdravima   ...
|
Nije dijagnoza nego konstatacija. I da li sam ja tražio otvaranje te teme i odgovore na nju? Nisam. Što se mene tiče, ne mora mi niko ništa više "čestitati". Ja nisam ovde zbog čestitki. Više mi znači nečija reputacija ili poslata poruka, nego "čestitanje".
Citat:
Goga kaže:
I opet dijagnoza...  ... Koliko sam mod na Igrama - vidi se i po broju postova koji mi je skinut - to svakako nije tema  ( morala sam da vidim kako izgleda '' blink '' u odgovoru  ) ... Jednostavno igra krene - i ne znaš da se zaustaviš - jednostavno '' pliva '' ... Ljudi su prezasićeni svakodnevicom, ozbiljnim temama - politikom naročito ... Jednostavno: '' Hleba i Igara '' - mislim prostijeg odgovora nema .
|
I opet nije dijagnoza nego konstatacija. Da li sam ja rekao da igre treba ukinuti? Nisam. Da li sam rekao da treba prestati sa igranjem? Nisam. U čemu je problem? Igre su i dalje tu, samo nema brojanja. E sad, što neko više neće da se igra jer se to ne broji, to nije moj problem. Ja samo konstatujem šta se dešava.
Citat:
Goga kaže:
Prelazak kvantiteta u kvalitet i obratno -  pogledaj temu abortus - na primer  ... Šta podrazumevaš pod '' jasnim stavom '' - možda ga imam, možda i ne... Nekada želim - nekada ne želim da ga '' iznesem ''... Sloboda izbora 
|
Podrazumevam da Yossarian jasno kaže zašto je protiv i da iznese svoje poglede na svet, a da mu HLEB odgovori na to svojim pogledima. To je stav. I on na st
av neće reći
av av. Eto to podrazumevam. Tebi je to možda smešno, ali ja više volim da čitam diskusiju (kakva god da je), nego odgovaranje na temu "Prvo šta mi padne na pamet." Ali to sam ja i ne očekujem da svi budu kao ja.
Citat:
Goga kaže:
Tačan odgovor pod b) , hvala ti što si mi otvorio oči - često sam se pitala šta radim ovde više od godinak dana... Ne znam samo da li broj postova mora da bude srazmeran osećanjima - verovao ili ne  volim ovaj Forum  ... Zato sam tu... Tu ću i kosti da ostavim - kako sam krenula 
|
Da li je tebi neko zabranio da i dalje voliš ovaj forum? Da li te neko tera odavde? Da li je neko zabranio ljudima da ti čestitaju? U čemu je problem?
Mene zanima šta nekome znači ta brojka, pošto se meni jebe da li imam 5, 55 ili 5555 postova. Ja nisam ovde zbog brojeva, već zbog ljudi. Što s emene tiče, može se isključiti brojanje na svim forumima, a ja ću i dalje biti tu. Ali neki neće.
Citat:
Goga kaže:
Naravno... Ima li nešto loše u tome?  (  )
|
Da. Dokazivanje da broj postova određuje ko koliko vredi.
Citat:
Goga kaže:
Korekcija '' cijena '' - ne cena ... Možeš da odgovoriš na nekoj '' ozbiljnoj '' temi ( sva sam se sledila )  ... i da ništa ne kažeš... već da besomučno '' vrtiš '' priču u krug... Naravno, ovo se ne odnosi na tebe, već na pojedince  , kako si i sam rekao...
|
A na igrama se vodi neka dubokoumna diskusija? Potrebna je nadprosečna inteligencija da bi nekome na cari
ca odgovorio sa
carinarnica. Da ne pričamo o temi "Brojanje u slikama" za koju je potrebna ultraprosečna inteligencija. Treba otići na Google i ukucati u pretragu 134 i prvu sliku postaviti u post.
Citat:
Goga kaže:
Ko kaže da se ne zezamo 
|
Ko kaže? Aktivnost na tom forumu je drastično opala nakon isključivanja brojanja.
Citat:
Goga kaže:
Patim - naravno da patim  .. sve te poruke su kao moja deca  ... ne, ne... bolje ovako : zamisli samo, koliki sam umni napor preživela  da bih iskuckala tih 5000 kojih više nema - naravno nije smak sveta...
Da ne diskutujemo o vremenu i glavobolji  koju si mi zadao dok sam odgovarala na ovu temu morajući da budem tako složena, a ne onako prosta  ... ( kao na ''kaladontu'' ) - na primer
|
Kako možeš da patiš od broja poruka? Kako možeš da porediš broj poruka sa decom? Umni napor za pisanje prve stvari koja ti padne na pamet? Za to je potreban umni napor? Umni napor da napišeš reku na D, grad na M, planinu na K, biljku na R ili da postaviš sliku sa brojem 612?
Ja uopšte nisam očekivao tvoj odgovor, jer mi ti nisi ni bila inspiracija, već neko drugi, kome sam to i rekao na PP.
Citat:
Goga kaže:
Dosta od mene - preterala sam 
|
Jesi i to skroz bez potrebe. Pravdaš se, a niko nije uperio prstom u tebe.