Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu
staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu - 25.06.2006, 23:51

Kad se nađem u tim oblacima, ali ono, baš preteranim, pluća počinju da mi otkazuju. Za zabranu sam pušenja na nekim javnim mestima (tj svuda osim u klubovima i kafićima), čak sam i u svom domu pušenje zabranila, tako da jbga kome se sviđa sviđa, kome ne - šta ćem mu ja... niko nema pravo da me truje, a specijalno mog Malog Od 'Ladnog Oružja.

Ali i dok sam bila pušač vodila sam računa o nepušačima. Nikada nisam palila cigaretu dok neko jede ili dimila po deci u malim zatvorenim prostorijama. Ušlogiram se i dan danas kad vidim neku proslavu dečijeg rođendana, gomilu dece koja se igraju u oblaku dima koji prave roditelji. I nikad mi nije bilo jasno zašto na tim rođendanima ima više roditelja nego dece, al' to nije tema... Sećam se jedne scene iz parka... beba u kolicima, a mama povlači dim unosi se malom u facu i peva taši taši tanana a iz usta kulja dim pravo u njega Da se razumemo, znam ja da nijedan nepušač nije pošteđen, kao ni deca, niti ja moje dete držim pod staklenim zvonom, mnogo je toga zagađeno, ali ne mora baš...

I što neko reče, ako mi smeta, ja promenim lokaciju, a za to sam da se otvori što više kafića za nepušače... mada sumnjam da bi u zemlji Srbiji to bilo profitabilno... kafićna populacija je uglavnom pušačka

A da ne pričam o pušenju u zdravstvenim ustanovama kad vidim da iz doktorske ili sestrinske sobe kulja oblak dima na hodnik, il' još gore kad pacijenti dime po wc-ima... mis'iiimmmm

Mislim, nisu nepušači ti koji rade nešto pogrešno, zar ne? Zašto bi bilo šta trpeli?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice