Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu
staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:30
Pol: Žensko
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu - 25.06.2006, 19:51

dok sam bila na Balkanu, kad sam pusila, pusila sam paklu dnevno.. onda bi nekoliko meseci pusila, pa bi prestala.. od kako sam dosla preko bare smanjila sam pusenje.. pakla mi zna trajati i po nedelju dana (ako ne idem van).. ovde nema sedenja po kaficima satima, pa nemas ni vremena da popusis paklu..
posto je ovde vec treca godina od kako su zabranili pusenje na javnim mestima, broj pusaca je znatno opao, a cene cigareta su drasticno skocile.. nema deo za pusace, deo za nepusace.. ovde je svuda zabranjeno, sem na ulici i vlastitoj kuci..
iako sam pusac, meni dim u zatvorenom prostoru smeta.. pogotovo u kolima.. a jos vise ako nema prozora.. definitivno sam za zabranu pusenja na radnim mestima i svim javnim ustanovama..
kafici bi eventualno mogli da biraju oce dozvoliti pusenje ili ne.. mislim sto je vec neko rekao, u kafani niko nije primoran da bude, pa ako nekom smeta, lepo ustane i ode u drugu.. pa mirna bosna..

znam da je smor izlaziti napolje svaki put kad hoces da zapalis, pogotovo zimi kad trebas i kaput da oblacis.. ali eto, vidim po sebi da sam ja smanjila pusenje.. leti je lako naci terasu gde je dozvoljeno pusenje.. mada ovde mnogi kafici zabranjuju i pusenje na terasama..
ali znamo mi mesta gde je dozvoljeno, pa najcesce idemo tamo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice