Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka
staro
  (#26 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 20.07.2007, 11:15

Evo, i ovu temu pretvoriše u sprdnju, i sve u cilju gomilanja postova, a problem je trebalo posmatrati sa psihološke strane!

Citat:
Dzi, kako si ti spavala nocas?
Odlično. Kada su mi nestale poruke celu noć sam se okretala u krevetu. Sinoć, kad sam legla, krenem da razmišljam i dosetim se da te poruke mogu da nadoknadim na drugi način, postavljaću fotografije gde god stignem, odem na lyrics malo, pa tamo malo copy/paste trte mrte ovo ono, možda se bacim na čestitanje, mora da se snađe čovek, ne može se drugačije!!!

Citat:
kad cemo da im maznemo pare, a?
UskoroU, samo da dobijemo procesA. A onda da zamenimo u neku čvršću valutu i Bog da nas vidi

Citat:
obrisala si mi pola postova
Pa šta si ti mislio, da me stigneš? E ne može, mora da se zna ko najviše ovde vredi! Nisam luda da se stvar otrgne kontroli, čim vidim da se neko negde zalaufao ja odmah zađem pa brišem!

6677

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice