Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Volite li da kuvate?
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Volite li da kuvate? - 14.07.2007, 12:39

Mnogo volim da kuvam. To je jedna od stvari u kojima najviše uživam. Zapravo, ne samo kuvanje, već ono što predstoji, od smišljanja, pravljenja magične kombinacije, (uglavnom se ne služim kuvarima, kradem dobre ideje od onih koji ih imaju, kada negde pojedem nešto lepo obavezno pitam za recept), šetkanja po pijacama, supermarketima, nosanja cegera punih šarenih dranuglija, preko secknaja (koje predstavlja stvar broj jedan na mojij listi stvari koje volim najviše da radim u kuhinji), ređanja svih tih kolutića, kvadratića i ostalih oblika u skladan niz i na kraju ubacivanje istih, strogim redosledom u odgovarajuće posudice. Super mi taj osećaj kada imaš pun šporet šerpica u kojima se nešto krčka, pa sve miriše, pa se podižu poklpočići, malo se srkne usput (obavezno, uvek probam hranu koju spremam), doda se koji začin, magični ton, štagod.

Imam svoju malu kuhinju u kojoj odlično koordiniram i koja je neka vrsta moje zen sobe , a san je veeeeelika kuhinja u kojoj ću moći da skačem, igram fudbal ako mi se prohte, ali to već izlazi iz okvira ove teme

E sada, ne kuvam svakodnevno, ali ni retko, kuvam za prijatelje ili sa prijateljima što je još veća ludost, kada svako uskače sa nekim svojim dodatkom i idejom.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice