Tema: Kvizovi
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kvizovi
staro
  (#14 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 17:10
Pol: Žensko
Odgovor: Kvizovi - 14.07.2007, 00:29

Ja mnogo volim kvizove . Gledam kad stignem...

Kviskoteku sam pratila kao jako mala :klinac:, ali se ne sjecam mnogih stvari. Nekako su izblijedile iz sjecanja. Sjecam se Olivera M., igrara(Detekcije i Asocijacije) i naravno kviska.

Slagalica mi je OK. Ponekad je pogledam preko interneta kad je uhvatim.

Ovamo preko bare, redovno pratim kviz 1 vs. 100. Odlican je. Pomalo pratim i Deal or no deal.

Prosle sedmice uhvatih neki kviz: Are you smarter then 5th grader? U kvizu se postavljaju pitanja iz razlicitih oblasti koja se izucavaju do 5 razreda osnovne skole. Glavna nagrada je 1 milion $. Do sada je jos niko nije osvojio!

Juce je poceo s emitovanjem "kviz" kojem sam zaboravila ime. U kvizu takmicari pjevaju karaoke i onda treba da tacno otpjevaju stih bez prikazanog teksta. Ako su u pravu, idu dalje a ako nisu gube (isti princip kao u Milioneru). glavna nagrada 1 milion $.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice