Tema: "rezach"
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: "rezach"
staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 12:07
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: "rezach" - 23.06.2006, 18:40

Citat:
Kunic kaže:
Dakle, ne razmišljaj previše, nego u prvu radnju i za 20 evra kupiš lepo novi CD rezač ili daš duplo više i kupiš DVD rezač.

Ta ajde molim te, nece vajda bacati ovaj ako joj radi jos uvek. Naravno slazem se ja da rezac ima svoj rok trajanja koji se meri brojem narezanih diskova.

Slazem se sa Gogo-om da je potpuno moguce da se desila neka banalna greska, koje je on naveo. Zato treba proveriti. Meni se desio slucaj da sam kupila "verbatim" diskove i da nisu radili (znaci svi do jednog iz te serije mi nisu radili a nemam Asus rezac nego Pioneer). Jer to sto se kod nas zove Verbatim nije uvek bas to.
Tako da Natty probaj da taj disk koji kazes da je ispravan ubacis u neki drugi komp tj. neki drugi rezac i da vidis da li ce raditi tamo.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice