Tema: "rezach"
Pregled pojedinačne poruke
"rezach"
staro
  (#1 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
"rezach" - 23.06.2006, 15:59

evo ovako. ne znam bas kako da formulisem pitanje, a da bude jasno, ali pokusati cu. dakle, imam rezac ASUS CRW-5232AS. do prije par dana je normalno rezao, eto danas da narezem neki film, medjutim "javlja" mi da nema CD-a (kao da i ne postoji, inace CD-R ovi su dobri, nije greska u njima) vec par dana pokusavam bezuspjesno, medjutim, nista. da li je meni rezac definitvno onako narodski crkao (mislim, bez upozorenja, pisma ili razglednice - da li je to uopste moguce, jer do prije par dana nikakvih problema nisam imala). ocistila sam i laser, ali nema promjene. u propertisima mi pokazuje "this device is working properly" i ja sam nemocna. jel netko zna o cemu se radi???

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice