Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate
staro
  (#5 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:59
Pol: Muško
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 12.07.2007, 17:59

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
arj x * -v -y. Ali moraš prvo da prekopiraš sa diskete na hard u isti direktorijum.

arj x -vva, ако ме сећање није издало, убациш једну, па кад отпакује убациш другу дискету... итд

Citat:
A ja više volim da igram "poznate terene". Nekako mi je to bio veći trip. Baš se unesem u igru. Mada, sasvim razumem i kada ideš na random mapu. Ono, istražuješ nepoznato. Ali me je neriviralo kod random mape što se nekad desi da ti pored šume i livade bude led.
Непознато је кул Па сад, мало нелогичност на рандом мапама се дешава, а леда углавном нема осим на 2-3 коцке од северног и јужног краја мапе, некад су спојене са тундром, или boreal forestom , али то је зато што те коцке предствљају велику територију у стварном животу

Подсетих се на још две, Сид Мејерс Рејлроуд и Пиратес... ух, како ме нервирају игре у којима ти новац стално клизи из руку или где ти се стално смањује број чланова посаде...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Poruku je izmenio yossarian, 12.07.2007 u 18:10.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice