Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate
staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 12.07.2007, 17:44

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Лежуре суит Лери, Спејс Квест са Роџером Вилком, чистачем у свемиру... увек сам мрзео те авантуре, пази фазон, мораш да зарониш у језеро, у једном прозору, препливаш под водом у други прозор, онда нађеш подземну пећину и зарониш... и ту нађеш нека сокоћала... па онда дунеш у звиждаљку, дође Тасманијски ђаво па ти отвори рупу у камену да прођеш... бо их ко им је писао сценарија!
Gde me nađe!

Avanture su mi bile omiljene. I to baš Space Quest 1, 2, 3, 4, 5... Onda Monkey Island, pa Full Throttle, pa Broken Sword... Dobro, ove nisu baš toliko matore.

Citat:
Колонизација је чини ми се на 3 дискете... арј, а01, а02... :-) Па се мучи са командама како да арј распакује више дискета одједном, хаха!
arj x * -v -y. Ali moraš prvo da prekopiraš sa diskete na hard u isti direktorijum.

Citat:
Види се да ниси дуго играо. Порез се мора плаћати, шта да се ради, није то страшно. Повећаш производњу и диверзификујеш је Јужна Америка јесте мало незгодна ако се искрцаш у Амазонију, али доле у Аргентини имаш терен на ком можеш да гајиш и памук и дуван, но добро, увек си могао да играш рандом мап уместо Америке
Nisam druže, ima ihaj godina.

Ma plaćam ja porez, ali čim dovezem nekoliko tura, ovaj zlikovac mi pruža prsten da mu ljubim.

A ja više volim da igram "poznate terene". Nekako mi je to bio veći trip. Baš se unesem u igru. Mada, sasvim razumem i kada ideš na random mapu. Ono, istražuješ nepoznato. Ali me je neriviralo kod random mape što se nekad desi da ti pored šume i livade bude led.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice