Citat:
yossarian kaže:
Лежуре суит Лери, Спејс Квест са Роџером Вилком, чистачем у свемиру... увек сам мрзео те авантуре, пази фазон, мораш да зарониш у језеро, у једном прозору, препливаш под водом у други прозор, онда нађеш подземну пећину и зарониш... и ту нађеш нека сокоћала... па онда дунеш у звиждаљку, дође Тасманијски ђаво па ти отвори рупу у камену да прођеш... бо их ко им је писао сценарија!
|
Gde me nađe!
Avanture su mi bile omiljene. I to baš Space Quest 1, 2, 3, 4, 5... Onda Monkey Island, pa Full Throttle, pa Broken Sword... Dobro, ove nisu baš toliko matore.
Citat:
yossarian kaže:
Колонизација је чини ми се на 3 дискете... арј, а01, а02... :-) Па се мучи са командама како да арј распакује више дискета одједном, хаха!
|
arj x * -v -y.

Ali moraš prvo da prekopiraš sa diskete na hard u isti direktorijum.
Citat:
yossarian kaže:
Види се да ниси дуго играо. Порез се мора плаћати, шта да се ради, није то страшно. Повећаш производњу и диверзификујеш је  Јужна Америка јесте мало незгодна ако се искрцаш у Амазонију, али доле у Аргентини имаш терен на ком можеш да гајиш и памук и дуван, но добро, увек си могао да играш рандом мап уместо Америке 
|
Nisam druže, ima ihaj godina.
Ma plaćam ja porez, ali čim dovezem nekoliko tura, ovaj zlikovac mi pruža prsten da mu ljubim.
A ja više volim da igram "poznate terene". Nekako mi je to bio veći trip. Baš se unesem u igru. Mada, sasvim razumem i kada ideš na random mapu. Ono, istražuješ nepoznato. Ali me je neriviralo kod random mape što se nekad desi da ti pored šume i livade bude led.