Uhhhh dje me nadje!
Malopre sam dobila trecu odbijenicu za deset dana. Nista mi vise nije jasno. Objasnjenja koja sam dobila je da su jako zadovoljni, da je sve super, CV je sjajan, ALI...za jedne bejah prekvalifikovana, drugima sam odala utisak da nisam preterano zainteresovana bila na razgovoru, a neki drugima da sam odala utisak da ne priznajem autoritete i da sam za nijansu bila "agresivnija" u zelji da dobijem taj posao..
Znaci, nije mi dobro danas!
Prvi posao sam radila jos na faxu, iz dosade sam pocela da radim.Ali bilo je super jer sam upoznala gomilu ljudi i konacno se osetila delom ovog grada. Medjutim, prati me neka losa karma, pa stalno nailazim na gazde neplatise. Mozes jedno vreme da tolerises, ali posle vise nema smisla. To postaje cist bezobrazluk i lepo das otkaz.

Nervira me sto sada sedim kuci, ali to mi je ostavljeno kao jedini izbor.
Svakako, slazem se sa Lady da treba raditi svasta... sto vise radit, vise iskustva sticete. Ovih dana sam konkurisala za mesta koja nisam ni razumela sta su, ali bitno mi je da radim. Ako nesto ne znam, naucicu.
I za kraj, drzite mi fige da uskoro pronadjem neku sljaku, jer cu inace da poooluuudiiimmmm