Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu
staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:53
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu - 22.06.2006, 22:23

Citat:
Kunic kaže:
... Jes da se hranite reptilima, ali ste kulturni.

.

Kahm, vodozemcima hehehehehe ovo je bilo jache od mene

Anyway, daklem, elem .. nekada sam duvanio a onda napravio cut i tri godine ni jednu. I moram da priznam da mi sada smeta dim. Kad vidim da neko pokushava da me isposhtuje i pushi recimo u susednoj prostoriji i ako dim i dalje dolazi kod mene i to je ok. Nervira me kad piksle turaju svuda i ostavljaju upaljene cigare okolo ili meni na "radnom stolu" ili mi recimo duvane oko glave pa se josh bune kad prigovorim.. e to bi nekom u uvo ugasio. Mada moram priznati da su pushachi oko mene ipak manje vishe uvidjavni.

Shto se tiche duvanjenja po kaficima, pa nikad nisam bio u tolikom oblaku dima da bi mi smetalo. Ili mozda jesam nego sam toliko navikao da ne primecujem.. Ma i kada izadjem u kafic nisam ni doshao na rekreaciju i chist vazduh,niti sam tamo zato shto moram... ako je bash kao u sulundaru ondak lepo promenish kafanu...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice