Tema: Abortus
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Abortus
staro
  (#118 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 18:17
Pol: Žensko
Odgovor: Abortus - 08.07.2007, 13:04

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Vidim ispričaste se, a niko iskustva nema Pa da se javi i jedan ubica embriona, lično, da se malo šareni. Bilo je medicinski indikovano, ali ja sam to jako teško psihički podnela. Kao i većina žena koja kroz to prođe, iz kog god razloga da moraju abortus obaviti. Niko tamo ne odlazi kao da ide u salon lepote. Tj, valjda niko normalan.
Htedoh citirati ceo post i napisati ono cuveno - slazem se u potpunosti ali necu.
Dakle, pre svega, i ja sam na moju veliku zalost ubica embriona.
Ne zato sto sam tako htela, nego sam jednostavno morala.
Ja kao veliki protivnik abortusa, saznajem da moram da prodjem kroz taj cin.
Mislila sam da cu dobiti nervni slom koliko mi je to tesko palo.
Da li sam trebala da rizikujem i pokusam da iznesem trudnocu, iako su mi doktori rekli da to ne dolazi u obzir?
Da li sam trebala da se igram sa svojim zivotom, a samim tim i zivotom moje dece koji bi ostali bez mene da sam se uprkos svemu odlucila na taj korak?
Ne bih rekla.
Dakle, mogla sam da biram izmedju dva zla - da li cu da postanem ubica embriona ili ubica fetusa i samoubica.
Po yossarianu sam izgleda trebala da izaberem ovo drugo.
E baba, baba...kako god da okrenes goreces u paklu. Sta cu, nekome mora i to da se desi.

Edukacija, edukacija i samo edukacija. Sto cesce posete medicinskog osoblja kako srednjim tako i osnovnim skolama. Ukljucivanje roditelja u ova predavanja. Ozbiljniji pristup seksualnom obrazovanju mladih.
Obrazovne emisije na Tv-u za mlade i jos puno, puno toga.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice