Citat:
SilentBob kaže:
@yossarian
Preneo sam tekst koji sam nashao na prilozhenom linku. Ovo ispitivanje nisam obavio ja. Dakle, zashto mislish da sam ja, a ne CESID, prava osoba za polemiku o formulacijama i rezultatima. Nijedna od iznetih formulacija nije moja, vec je tekst prenet u originalu. Ispitivanje se bavilo josh nekim stvarima, ali sam preneo samo onaj deo koji se tiche Kosmeta. Uostalom, vec sam ranije spomenuo da 'bolji zhivot' (ulazak u EU) nije vezano sa reshenjem statusa Kosmeta, vec da su to dve odvojene stvari.
Shto se mene tiche, CESID-ova istrazhivanja i ankete nisu nishta manje validne od drugih, a rezultati koji su dobijeni su za mene manje vishe ochekivani i to u svim oblastima koja su bile teme. Pa, kako god bili formulisani.
|
Ја сам уствари ово што сам написао наменио ЦЕСИДу. Ако читају, одлично, ако не, није битно.
Послао си чланак, ја сам га прокоментарисао, шта је проблем?
Нисам негирао резултате истраживања, мада је и то најмањи проблем мало фризирати, што обично дође до изражаја код "реномираних" агенција пред изборе, већ тумачења и стављање у контекст, поређење...
Citat:
Jerry021 kaže:
Ma , super časopis .U narodu je poznat kao i Nova srpska fašistička misao.I zvanično glasilo politike DSS-a .
|
Шта ћеш, навикао ЛСВ да говори у име народа са 2,5% гласова... легитимитет нема шта.
НСПМ је одлична страница, не слажем се увек с њима, али када је у питању анализа, на највишем су нивоу у Србији. Не пише им текстове Балашевићев бивши басиста као у "Слободној Војводини".