Tema: Abortus
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Abortus
staro
  (#91 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 15:28
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Abortus - 06.07.2007, 14:14

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Моје питање је било, ако већ послодавци не воле да им раднице рађају децу, зашто им је битно да ли је њихова радница мајка у браку или самохрана мајка?
Mogu ja? mogu ja?

Bitno je, jer ako je dete bolesno majka ima obavezu da napusti posao, a poslodavac nemozze da joj kazze - shto ne ide muzz sa detetom kod lekara ili shto on ne sedi pored njega?

Da to nisam chuo lichno, ne bih verovao..

Pa i nas u vojsci na pochetku su pitali za detalje u privatnom zivotu, koga imamo i da li su svi zdravi i koliko je neko ozbiljno bolestan i da li ima iko sem mene da mu pomogne. Ne zato shto su hteli da se sprijatelje i brinu o mojoj babi, nego da bi znali kakve shta me ochekuje i da li chu sutra da trazzim dopust...

Citat:
Али ти ваљда мислиш да је та тема толико посвећена и тајна да нико ништа осим тебе не зна о томе...
U stvari, ovde svi misle da su prosvecheni i da samo oni - svi- znaju sve, pri tom se podmuklo slazzuchi medjusobno... Kakav teror manjine nad brojchano nadmochnijim pojedincem.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio Mish, 06.07.2007 u 20:26. Razlog: vikanje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice