Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Web hosting...
staro
  (#7 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Web hosting... - 05.07.2007, 17:25

Pa ono... Ime i tu necheg... Mada, evo, 3 godine je hosting tu, pravila igre se menjaju zaista, sada morash da nabijesh 25 postova da bi dobio paket, i velichina paketa se povetjala bar 3 puta od kada sam ja chlan... Sa 50MB i 1GB, na 100MB i 5GB, i sad je 500MB sa 10GB... A i servisi se gomilaju... Pocheo je kao solo hosting (free + komercijalni), sada je tu i ImageHosting, i shta ja znam shta sve ne... Imaju prilichno stroge moderatore, tako da nije uopshte lako samo napisti post... Mora da bude kvalitetan... Community je dobar, i ne smori se chovek brzo (ja sam prvi kome dopizdi piskaranje po forumima brzo - znaju stariji chlanovi sajta od kad sam dodjem, odem, dodjem, odem )

Anyways, nije problem u parama (para nema!), nego kako ja da platim hosting outside... Ja sam takav, da mi treba i PHP i MySQL, i sve to shto miam kod ovog, a ni jedan nash provajder ne nudi to, ili trazhe abnormalne cifre...

Sve u svemu - izbegavati nashe provajdere, koji ionako bash i nisu previshe struchni (chast izuzetcima)... Evo, moj Panline su dobri, znaju rad, ali opet su skupi kad se sabere shta meni sve treba... Ne... Ne treba mi... Hotju to

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice