Pa ono... Ime i tu necheg... Mada, evo, 3 godine je hosting tu, pravila igre se menjaju zaista, sada morash da nabijesh 25 postova da bi dobio paket, i velichina paketa se povetjala bar 3 puta od kada sam ja chlan... Sa 50MB i 1GB, na 100MB i 5GB, i sad je 500MB sa 10GB... A i servisi se gomilaju... Pocheo je kao solo hosting (free + komercijalni), sada je tu i ImageHosting, i shta ja znam shta sve ne... Imaju prilichno stroge moderatore, tako da nije uopshte lako samo napisti post... Mora da bude kvalitetan... Community je dobar, i ne smori se chovek brzo (ja sam prvi kome dopizdi piskaranje po forumima brzo - znaju stariji chlanovi sajta od kad sam

dodjem, odem, dodjem, odem

)
Anyways, nije problem u parama (para nema!), nego kako ja da platim hosting outside... Ja sam takav, da mi treba i PHP i MySQL, i sve to shto miam kod ovog, a ni jedan nash provajder ne nudi to, ili trazhe abnormalne cifre...
Sve u svemu - izbegavati nashe provajdere, koji ionako bash i nisu previshe struchni (chast izuzetcima)... Evo, moj Panline su dobri, znaju rad, ali opet su skupi kad se sabere shta meni sve treba... Ne... Ne treba mi... Hotju to