Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Radije slušam radio...
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Radije slušam radio... - 04.07.2007, 10:56

E ja baš volim radio I retko kad preskačem jutarnji program omiljene mi stanice, jer sam se naprosto srodila sa njihovim ćeretanjem, a kako i na mp3 plejeru imam radio - slušam ga svuda, pod uslovom da nisam tamo gde hvatam samo radio kukuruze i poji Mile volove na reci.

Uvek sam volela da pratim novosti iz muzičkog sveta, a polje interesovanja mi je u muzici malo šire i volim da čujem i ono što ne sluša obavezno većina u našoj zemlji pa mi je radio uvek bio super stvar za to. Nekako sve novo prvo stigne do tonaca i radio stanica. Bolje su obavešteni Otkad internet šljaka, mogu se te informacije pratiti i na netu, ali meni je opet lakše da čujem nečiju plejlistu i izdvojim ono što mi se dopadne, nego da kopam i sakupljam, a uvek se pojavi i neki novi bend kog neću ni potražiti dok ga ne čujem.

Mogu da kažem da radio više volim od TV-a i postoje emisije koje baš volim da slušam.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice