Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste u vezi?
staro
  (#23 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Da li ste u vezi? - 20.06.2006, 19:02

Pre svega, pozdrav, alkodeks i
A što se tiče...
Citat:
alkodeks kaže:
...jako malo razgovaramo a kad pokusam da pricamo o toj temi on izbegava i govori da ja sve to umisljam,da me on i dalje voli.....
Hmmm...gotovo tipična reakcija na pokušaj rešavanja problema razgovorom, čast izuzecima. Razumem kako se osećaš. Međutim, ma kako ti čudno zvučalo, možda zaista ne postoji ozbiljan problem u vašoj vezi i da zaista misli ono što ti je rekao. Mislim da svaka veza, pre ili kasnije, prolazi kroz te "faze".
Moguće je da njega nešto muči (posao, prijatelji, rodbina) ali mu je teško da o tome razgovara sa tobom, ne zato što ti ne veruje već zato što ne želi da te opterećuje. Ili smatra da to mora da reši sam. Daj mu malo vremena. Nemoj navaljivati. Neka zna da ga voliš, da brineš i da može da računa na tebe ako poželi da ti se poveri. Verujem da ti je sad teško, ali budi pažljiva i strpljiva. Sve najbolje!
P.S. Izvini ako sam bila previše indiskretna, osetila sam da sve ovo nisi ispričala samo da bi odgovorila na temu. Pozdrav još jednom.

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice