|
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite? -
02.07.2007, 20:59
Zelim da znas,moja si najveca ljubav svih vremena...nikada to neces prestati biti, dok zivim.
Sve sto sam ti zamerao,zamerao bih ti i ubuduce...mozda je i dobro sto je ovako ispalo...treba mi vremena da budem bez tebe...da mi jos vise i jos jace nedostajes...da bih mogao kao u onoj poslovici da ti zauvek dozvolim sve sto volis, samo da bih bio kraj tebe........
Ako ikada budemo zajedno ponovo, ne zelim da nas opet iste stvari razdvoje.....jer mislim da jos nismo zreli da budemo jedno uz drugo....mnogo toga mora u meni i tebi da se promeni....
Siguran sam da ce i to doci....a verovatno je ovo put da covek kroz patnju samoce....oseti koliko mu je onaj drugi znacio....a nije bio svestan dok ga je imao.
Kada budem bio spreman da te pustim da zivis punim plucima,kada budem bio spreman da ti omogucim smeh...radost...sve sto volis....pa i slobodu, kleknucu i moliti za oprostaj...i sansu.
Do tada...nemoj me zaboraviti i izbaciti iz srca...ne dozvoli da me neko iseli odande....ja tebe necu nikada.
Znas gde ces me naci u medjuvremenu,znas sve moje naloge na netu, sve moje navike, sva moja kretanja....javi mi se uvek toplim recima,osmehom....to ce mi dati podstrek da izdrzim i da se nadam sreci sa tobom...
Volim te jedina moja...zauvek!
|