Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#109 (permalink))
Jerry021
Banovan
Jerry021 je na početku

Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Pol: Muško
Godine: 43
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 02.07.2007, 20:01

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
E Jerry, sad sam stvarno uveren da ti kultura nije jaca, strana.
Cuj, kreatura. Vidis Jerrry sada si se potpuno otkrio i nemoc pokazao vredjanjem jedne dame. Vidis Bobiska bio sam u pravu da sa tobom ne treba nastavljati polemiku jer ti u sustini licis na pripadnika SA odreda u Hitlerovoj Nemackoj. Ovako nesto ni Canak ne bi izgovorio, pa ovo pokazuje stepen tvoje pameti i tolerancije.
E a sto se tvoje pismenosti tice, pazi, znas i dve prosirene da napises.

Jerry, sta je to fasizam ?
Jerry pogledaj na netu !
Jerry nauci nesta !

Ja se izvinjavam moderatoru ali "ovo" je preteralo sa onim kreatura.

Zoran
E , baš sam se obradovao da će g-đica Maja da bude predsednica i prava radikalka na čelu Srbije!A , ti tako ?Kakav si ti to radikal ?Možda lažni ?Zbunio si me !
Znači da ti nisi da MG bude kandidat za predsednika , pa za koga si onda ?Vidiš da sam te podržao u tome , a ti tako uzvraćaš ?Nisi me shvatio možda ?Ja nju nisam vređao , jer da sam je uvredio ona bi me tužila , ali eto vidiš , još nije !
Evo i ja se slažem da bi MG bila idealan kandidat za predsednika !Samo , ko će onda biti (pred)gradonačelnik Novog Sada jer g-đica Maja još nije izabralal svog zamenika ?To mene brine !

A ti misliš na inicijale - to može svašta da znači !Zamisli se -Krasiću !

Jedna od definicija fašizma :Fašizam se često opisuje kao ekstremni oblik nacionalizma, s obzirom da su većina država u kojima se pojavio bile nacionalne države. U višeetničkim sredinama se fašizam često manifestirao kroz etničku, rasnu i vjersku netoleranciju, čiji je krajnji izraz bio Holokaust.

Poruku je izmenio Jerry021, 02.07.2007 u 20:07.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice